Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zcela jasno. Je třeba hledat na netu. Samozřejmě ne v krejčovských dílnách Agrofertu, ale třeba zde:

https://www.facebook.com/100004293555312/videos/1580339475452489/?t=8

O účinnosti takové úpravy nelze nic namítat.

0 0
možnosti
Foto

Máte nepochybně pravdu, leč praxe ukazuje, že taková pravda je nám přesně na ho..uby.

A tak se v praktickém životě přesvědčujeme, že teorie je stále jen a jen šedivá a zelený není strom života, ale politiky. Vše v dosahu politických uskupení se rozhoduje politicky a mnohdy je zájem o kumulaci potenciálních voličů výrazně silnější, než zájem právě těch potencionálních voličů.

Takže namlsáni mylným dojmem zvládání virové epidemie, a nevnímání na maximum běžící zdravotnictví, se přistoupí k řízenému (sic!) promoření populace a to především zpřístupnění sportovišť široké veřejnosti, což bylo nějakými těmi dny (ani ne měsícem) kategoricky odmítáno. Tedy jak promoření společnosti, tak účast na sportovních akcích. Pravda, nejprve jen některých.

Určitě se najdou nějací škarohlídi a hnidopiši proklamující, že pokud by se mělo jednat o rozhodnutí odborné, určitě by si dokázali představit důležitější orientaci státu, jako např. na oživení ekonomiky, minimalizaci škod v důsledku jejího ochromení a určitě budou vnucovat i jiné náměty, jenže....

Jenže my, historií (nedalekou) vybavení jedinci a skupiny víme, že to všechno jsou nesmysly, protože JEDINĚ chléb a hry uspokojí voliče a povedou jeho ruku při vhodu do urny při nedalekých volbách.

Pak samozřejmě další z ne sice nezbytných, leč velmi usnadňujících parametrů řízení společnosti a to je zásada Rozděl a panuj. Ale tou není nutno se nyní zabývat, protože ta už má u nás pevné a nevykořenitelné pozice.

1 0
možnosti
Foto

Jako první bych povolil fotbalové zápasy. Ať se ukáže, jak sport zoceluje naše občany, byť pasivně sledován. No a když by to promoření bylo moc intenzivní, tak v této skupině našich bližních bychom zas tak o moc nepřišli. ;-(

0 0
možnosti
JH

, materiál není k dispozici a zpochybnění jeho významu je snazší, než jej zajistit."

Bohužel, zní to velice pravděpodobně:-(

2 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1111x
Renesanční člověk s všestranným zájmem o vše krásné. Starosta města Zábřeh.

Seznam rubrik